Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
42v

TV: Ceesay om bråket: "Jag fick en blackout, jag är inte stolt"

Foto: Bildbyrån/C More

Nästa

Avbryt
Försök igen

Kebba Ceesay visades ut efter storbråk i mötet med Shamrock Rovers.
Dalkurd-backen riktar stenhård kritik mot irländarna, men är samtidigt ångerfull.
- Jag tycker att de är massa gnällspikar bara. Men jag är inte stolt över min reaktion, säger Ceesay till C More.

Det var riktigt irriterat mellan Dalkurd och Shamrock Rovers i mötet i Atlantic Cup. Dalkurd-backen Kebba Ceesay var inblandad i flera situationer i den första halvleken. Först drogs han i håret av Shamrocks Dan Carr, och hämnades med att sätta in en spark. Båda spelarna varnades då. I slutet av halvleken satsade Ceesay fult mot Carr och tacklingen utlöste ett storbråk som involverade ett stort antal spelare från båda lagen. Ceesay och Shamrocks David McAllister visades ut efter bråket.

- Jag fick en blackout helt enkelt, jag är inte stolt över hur jag reagerade efter. Det hör inte hemma på en fotbollsplan. Jag drev bollen och så drog han mig i håret och sedan fäller jag ut ett ben. Sedan tror jag, nu vet jag inte exakt, men jag tror att jag fick en armbåge sedan. Så svartnade det till helt enkelt, och jag fick ingen ursäkt heller. Men som sagt, jag är inte stolt över min reaktion efteråt, säger Ceesay till C More.

Du tänker situationen i andra läget här? För när han drar dig i håret är tidigare då, lever det kvar menar du att du är frustrerad?
- Ja, det är lätt hänt. Jag tycker att det är en träningsmatch och jag tycker att de spelar väldigt fult helt enkelt och domarna sover tycker jag. När det blir så där måste man ta tag i det direkt, annars blir det så här. Det blir lätt att det blir smutsigt. Men jag tycker ändå att grabbarna gör det bra, jag fick rött men jag tycker att de gjorde det bra ändå.

Ceesay riktade hård kritik mot sättet som Shamrock Rovers spelade på.

- Jag tycker inte det här är fotboll, det hör inte hemma på planen. Det är skillnad om man går in hårt, jag spelar gärna aggresivt och hårt men det handlar om att gå in i duellerna ordentligt. Inga skador, tackla rätt liksom. Så skakar man hand. Det är en kontaktsport, det är ingenting att grina över. 

- Jag tycker att de är massa gnällspikar bara. De ger gärna smällar men så fort man rör dem så gnäller de.

Ceesay kunde trots allt skratta åt händelsen där Carr drog honom i håret.

- Han kanske gillar mina flätor. Hade han frågat snällt kunde ha fått känna på flätorna, eller så kan jag visa hur han kan fixa det. Nä men, det är som det är. Allt som händer på planen stannar på planen, jag tar inte med mig det här. Det är skitsamma nu.

Publicerad 2018-01-30 kl 23:58
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons