TV: Cibicki räddade J-Södra - men åttonde raka utan seger

Åttonde raka utan seger för J-Södra är ett faktum. Specielle målskytten Pawel Cibicki räddade en poäng, 1-1, i matchen mot GIF Sundsvall.
- Tyvärr fick vi bara med oss en poäng igen, men jag tycker att det funkar bra, säger Cibicki i C More.

J-Södra hade inte vunnit på sju matcher och ville bryta den negativa trenden. Men det började inte bra. Redan i den sjätte minuten tog gästerna ledningen när Stefan Silva tog tillvara på en retur och petade in 1-0 i tom bur.

Hemmalaget hade inget omedelbart svar efter målet, även om både Tommy Thelin (ett avslut från distans) och Pawel Cibicki (fin inbrytning i straffområdet) gjorde sitt bästa för att spräcka målnollan.

Samme Silva försökte sig i den 25:e minuten på en fräck lyftning utifrån straffområdet, men bollen smet strax över och Sundsvalls ledning stannade vid ett mål i paus.

J-Södra öppnade andra halvlek piggt. Efter knappa kvarten skapade laget sin dittills bästa chans. Fredric Fendrich rann igenom och avslutade lågt, men bollen gick strax utanför Naurins högra stolpe.

Målet skulle dock komma. Och det var specielle målskytten Cibicki som tog tillvara på en misslyckad rensning och skickade in 1-1 med högerfoten, vilket också blev slutresultatet.

- Det är bara oflyt att vi inte vinner några matcher, men jag tycker ändå det har funkat bra. Vi har inte varit utspelade en enda match som nykomling, säger Cibicki.