POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
2v

TV: Djurdjic visades ut - Billborn kritisk till beslutet: "Får ha lite känsla"

Foto: Bildbyrån och C More

Nästa

Avbryt
Försök igen

I spelaren visas en tv-intervju med Stefan Billborn.

2-0-förlust och utvisning på Nikola Djurdjic.
Då var Stefan Billborn kritisk till att serben fick rött kort.
- Man får ha lite känsla som domare, säger Hammarbys tränare till C More.

Hammarby föll borta mot IFK Norrköping med 2-0 sedan Filip Dagerstål och Sead Haksabanovic nätat för hemmalaget.

I slutet av matchen fick dessutom Hammarbys Nikola Djurdjic sin andra varning – och visades ut. Precis innan Norrköpings 2-09-mål ville Djurdjic ha frispark efter en situation utanför Norrköpings straffområde.

Så blev det dock inte.

- Han tycker att han ska ha frispark och sen gör de mål på den omställningen. Man får ha lite känsla som domare, om det blir ett så stort utfall av ett läge som kan vara rätt tveksamt. Då kan man ha lite känsla där och inte ta det gula kortet. Det kan brinna till lite. Det är väldigt stor skillnad på att få frispark där och åka på 2-0, säger Hammarbys tränare Stefan Billborn.

- Jag har lärt mig att det inte spelar någon roll om jag pratar med domarna. Det är svårt att kommunicera med dem överhuvudtaget.

C More: Jesper Jansson (sportchef i Hammarby) och Joachim Björklund (assisterande tränare) var ändå framme och pratade med domarna?
- Ja. Men jag pratar inte med dem.

Efterår var Billborn tydlig med att det inte var anledningen till att Bajen förlorade och menar att domarna inte har ett lätt jobb. Han riktar även kritik mot sin egen spelare.

- Jag tycker man kan ha lite överseende och känsla ibland. Det är skitdåligt av ”Niko” också. Han ska inte göra så, han får hålla i sig. Men ibland kan man ha förståelse. Det betyder mycket för spelarna, ledarna och klubbarna det här. Då brinner det till ibland, särskilt om han känner sig kraftigt förfördelad. Men enligt regelboken ska han så klart ha gult kort, säger Billborn till Expressen.

Förlusten mot Norrköping var Hammarbys första sedan början av juli.

Publicerad 2019-09-01 kl 20:05
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå