TV: Djurgården imponerade i premiären - slog Örebro med 2-0

Örebro föll hemma mot Djurgården på Behrn Arena i lagens allsvenska premiär. Sam Johnson och Omar Colley nickade in gästernas mål.

Den 23 januari möttes Örebro och Djurgården när försäsongen precis startat. Då vann hemmalaget med 4-2. Nu möts lagen igen - i den allsvenska premiären och då var det Djurgården som inledde bäst.
Örebros före detta djurgårdare Martin Broberg tvingades utgå skadad i den 19:e minuten och inte långt senare fick Djurgården hörna. Den nådde Sam Johnsons panna och gav 1-0.

I den andra halvleken utökade Djurgården till 2-0. Tim Björkström skickade ett inlägg från höger som Omar Colley mötte med kraft och nickade in bollen i mål.