TV: Djurgården utslaget ur Svenska Cupen

Djurgårdens Svenska Cupen-äventyr tog slut under söndagen. Blåränderna förlorade med 4-2 mot division 1-laget Norrby på bortaplan och kan därmed inte vinna sin grupp.

Efter förra veckans 0-0-match hemma mot Ängelholm åkte Djurgården på ytterligare en smäll i Svenska Cupen i dag. Pelle Olssons manskap förlorade med 4-2 mot Norrby på bortaplan.

I och med IFK Norrköpings seger mot Ängelholm gör det att Djurgården är utslaget ur Svenska Cupen, trots att en omgång återstår av gruppspelet.

Richard Yarsuvat nickade in 1-0 för Norrby tidigt in i matchen, men direkt efteråt nickade (misstänkt hands) Amadou Jawo in 1-1 för Djurgården. I paus stod det 1-1, men Yarsuvat gjorde ganska tidigt in i den andra halvleken 2-1 för Norrby.

2-2 satte Haris Radetinac kort därefter och sedan försökte Djurgården få till ett avgörande 3-2-mål. Men istället var det Norrby som gjorde två mål innan slutsignalen ljöd i Borås. Först gav ett långskott 3-2 till division 1-laget och avslutningsvis gjorde Yarsuvat sitt tredje mål för dagen.

Nu får Djurgården rikta in sig på allsvenskan och endast allsvenskan framöver.

Se höjdpunkter från matchen i Sporten i klippet ovan.

Publicerad 2015-03-01 kl 17:49