TV: Elm räddade oavgjort för Kalmar med magisk frispark

Kalmar FF såg ut att gå mot en blytung förlust mot ÖSK.
Men med kvarten kvar kvitterade Viktor Elm med en magisk frispark.
- Vi får vara nöjda med en poäng, säger Elm till C More.

I spelaren visas höjdpunkterna från matchen.

Under måndagen tog Kalmar FF emot Örebro SK på hemmaplan. Inför matchen låg KFF på kvalplats till superettan och därför var en seger mot ÖSK minst sagt välbehövlig.

Första halvlek bjöd på en del i chansväg och närmast att näta var Kalmars York Rafael, men anfallarens nick från nära håll kunde rensas precis innan mållinjen.

Efter första halvlek var också ställningen 0-0.

I mitten av andra halvlek fick ÖSK ett jätteläge att ta ledningen, men Carlos Strandbergs straff räddades av Lucas Hägg-Johansosn i KFF-målet.

Med en kvart kvar skulle dock Strandberg ta revansch. ÖSK fick straff på nytt och åter igen var det Strandberg som stegade fram till elvameterspunkten. Denna gång lyckades han också näta fram till 1-0 för ÖSK.

Några minuter senare kvitterade dock KFF efter en magisk frispark från Viktor Elm som elegant knorrade in bollen i krysset.

Fler mål bjöd inte matchen på och slutresultatet skrevs således till 1-1.

ÖSK:s Carlos Strandberg till C More:

- Det känns lite surt. Jag brände en straff och vi kom till många lägen. Jag tycker att vi förtjänade att vinna.

Trots att Strandberg redan missat en straff när ÖSK fick chansen från elvameterspunkten på nytt valde anfallaren att stega fram.

- Alla vill skjuta straffar även om man missar. Det är sånt som händer, säger han.