TV: Ericsson och Avdic sänkte Djurgården

Elfsborg-Djurgården 3-1
0-1 3' Johan Oremo, straff 1-1 17' Denni Avdic 2-1 38' Avdic 3-1 56' Martin Ericsson

Djurgården höll ledningen i en kvart men så blev det en tung minut för bortalaget i matchminut 17. Denni Avdic nickade in kvitteringen från nära håll och strax efter tvingades Djurgårdens målvakt Dembo Touray byta på grund av en skada.

Avdic slog sedan in 2-1 efter fint inspel från Emir Bajrami och Martin Ericsson slog in 3-1 sedan han fått stå och sikta länge i straffområdet. Hemmalaget är överlägset.

Johan Oremo hade förövrigt inte gjort ett allsvenskt mål på ett år när han slog till mot Trelleborg senast. Det var tydligen en ketchupeffekt. För i Borås tog det bara tre minuter innan han drog in 1-0 på en straff som han själv fixat. Straffen kom då Oremo fälldes långt ut i straffområdet av målvakten Ante Covic.

Publicerad 2010-04-15 kl 20:20