Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

TV: Experterna om Kindbergs beslut: "Började väl brinna under fötterna"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se C Mores experter prata om Östersunds och Kindbergs beslut i spelaren.

Daniel Kindberg avslutar sitt ägande i spelartruppen.
Ett bra beslut menar C Mores expert Jon Persson.
- Klubben tar nu tillbaks ägandeskapet i den här frågan måste ju vara bra för alla parter, säger han.

Det var under söndagen som beskedet kom från Östersund. Via ett pressmeddelande från klubben gick man ut med det faktum att ordföranden Daniel Kindberg sålt sitt ägande i spelartruppen. Anledningen grundade sig till stor del i det faktum att podcasten Lundh, där Kindberg är gäst, kommer ut i morgon.

I podden får Kindberg stå till svars för upplägget, som efter att Fifa ändrat reglerna inte längre är godkänt. Han såg vid inspelningstillfället inga problem med sina dubbla stolar.

- Nej, eftersom jag är helt öppen och transparent med det. Då kan alla kontrollera och se om det blir gjort eller inte. I det här fallet går det att titta tillbaka tiden. Alla vet att vi hade bud på Ghoddos, och jag hade kunnat få tillbaka mina pengar om vi hade sålt Ghoddos i höstas, förklarade han.

C Mores expert Jon Persson menar att det i förlängningen är bra för föreningen.

- Jag tror att det är bra för Östersund att man får till den lösningen oavsett egentligen. Det är klart att pengarna som varit inne i klubben har gjort den här resan möjlig och att klubben nu tar tillbaks ägandeskapet i den här frågan måste ju vara bra för alla parter, för att inte Daniel Kindberg ska bli helt oumbärlig också, säger han

Alexander Axén menar att det även kan hänga ihop med det faktum att klubben nu fått in stor summor pengar från spel i Europa League.

- Det började väl brinna under fötterna däruppe. Nu börjar de väl kolla lite, plus att de får in pengar från Europa League och då kan man göra det.

- Nu var det dags att göra rätt för sig däruppe och då gör man det.

Se C Mores experter prata om Östersunds och Kindbergs beslut i spelaren.

Publicerad 2017-10-22 kl 15:22
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons