Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Fenger om vägen tillbaka från tuffa skadan: "Har inte gått som jag hoppats"

Allsvenskan

Mads Fenger har gått skadad länge i Hammarby.
Nu kan dansken för första gången på länge löpträna.
- Det har varit tufft, säger Fenger.

3:51
Nästa

Avbryt
Försök igen

I somras anslöt Mads Fenger till Hammarby från danska Randers. Backen var ordinarie i Bajen tills han under hösten skadade ljumsken i mötet med IFK Göteborg.

Sedan dess har Fenger genomgått flera operationer och inte spelat en minut. Under det nuvarande träningslägret i Portugal fick han för första gången börja löpa igen efter skadan.

- Det är fantastiskt. Det är ett litet steg, men att vara ute och springa igen är skönt. Det har gått lång tid, nästan fyra månader, berättar Fenger.

- Jag operererade mig den 3:e oktober. Jag borde komma ihåg det, för min dotter föddes samma dag som operationen var. Jag opererades, och sedan föddes hon, så det var en hektisk dag. Jag visste inte ens om jag skulle kunna vara där när hon kom till världen. Men som tur var för mig kom jag dit. Hon kom klockan 10 på morgonen och jag skulle ligga på operationsborde klockan 12. Så jag hade ett par timmar med henne och min flickvän.

ANNONS

Hur har det varit?
- Det har varit tufft. Jag har bara haft en stor skada tidigare i karriären. Då kunde jag ganska snabbt träna och börja jobba, men den här gången har det tagit tid. Det har varken gått som jag eller doktorerna hoppats. Det har varit tufft.

När tror du att du är tillbaka till 100 procent?
- Det är en svår fråga. Jag känner att jag behöver muskler, speciellt i benen. Men det går åt rätt håll. Det är svårt att prata tid, men jag skulle tippa på säsongens första match.

Se hela intervjun i spelaren ovan.

Publicerad 2018-02-01 kl 06:45

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto