TV: Firma Ghoddos/Sema hade uppvisning: "Vilken kväll"

Tredje raka trepoängaren - efter hela 5-1 mot Örebro.
Och Östersunds matchhjälte tog revansch när han snuvade brorsan Maic Sema på segern.
- Jag gör två mål och fixar en straff och vinner mot brorsan. Vilken kväll, säger Ken Sema.

Succénykomlingen Östersund var stärkt efter två imponerande segrar mot guldlaget Malmö (3-0) och Hammarby (2-0). Och på måndagskvällen blev det storseger mot Örebro i den näst sista omgången.

- Vi är riktigt bra nu och har hittat höstformen. Nu vill vi ju inte att serien ska ta slut, säger mittfältaren Ken Sema.

Det var andra gången den fysiske och explosive Ken Sema ställdes mot den kortare och tekniske brorsan Maic. Deras första möte i våras i allsvenskan slutade däremot med att Maic Semas Örebro vann med 4-2. Men den här gången fick istället Ken Sema lämna planen som matchhjälte efter att ha gjort två mål och även ordnat en straff.

- Man kan väl säga att jag var bättre än brorsan i dag. Skönt att ta revansch.

Tack vare segern passerade också Östersund just Örebro i tabellen och parkerar nu på sjunde plats.

Redan efter tre minuter inledde Östersunds Alex Dyer målskyttet när han dundrade in bollen intill stolpen. Lagkaptenen som ryktas vara på väg till Elfsborg gjorde därmed sitt åttonde mål för säsongen.

Det dröjde 20 minuter innan Ken Sema presenterade sig och placerade 2-0 i öppet mål efter ett perfekt inspel från Hosam Aiesh.

- Jag var på rätt plats i rätt tid, det var inte så svårt, säger Ken Sema.

Tio minuter senare reducerade Örebros lagkapten Robert Åhman Persson när han tryckte till från straffområdeslinjen.

I 40:e minuten fixade sedan Ken Sema en straff, efter en duell med ÖSK-försvararen Daniel Björnqvist. Saman Ghoddos klev fram till straffpunkten och ökade på ledningen till 3-1.

- Solkar straff, han är på min vad, sen tappar jag balanser och faller.

En kvart före slutet skickade Alex Dyer in ett utmärkt inspel till Saman Ghoddos som ökade på ledningen och blev även han tvåmålsskytt på Behrn arena.

I slutminuterna lobbade till sist Ken Sema in 5-1 bakom olycklige Örebromålvakten Oscar Jansson.

- Jag spurtar förbi försvararen och chippar in den. Ett klassmål, säger Ken Sema och ler brett.

Se höjdpunkter från matchen i spelaren ovan.