TV: Formstarkt Kalmar vann igen efter målkalas

Kalmars fina form i allsvenskan fortsätter.
Mot Sirius kom lagets femte seger på de sex senaste matcherna efter ett målkalas.

Se höjdpunkterna i spelaren ovan.

Kalmar FF fortsätter att visa strålande form i allsvenskan. Laget har lämnat bottenstriden efter flera segrar. Hemma mot Sirius kom den femte vinsten på de sex senaste matcherna.

KFF fick en drömstart på matchen. Erton Fejzullahu nickade snyggt fram bollen till Papa Diouf som distinkt tryckte dit 1-0 i den 7:e minuten. Sju mintuer senare kom även 2-0. Emin Nouri slog ett inlägg som Viktor Elm satte pannan till och nickade in i mål.

I den 19:e minuten reducerade Jesper Arvidsson med ett distansskott. Skottet såg dock inte otagbartut för Lucas Hägg-Johansson.

I den andra halvleken utökade sedan Kalmars Herman Hallberg till 3-1 på ett långskott som touchade en Sirius-spelare och ställde Joshua Wicks i Sirius mål.

Med timmen spelad gjorde sedan Erton Fejzullahu 4-1 för hemmalaget. Sirius reducerade kort därefter igen genom Niklas Busch Thor, men kunde inte göra något åt KFF:s ledning.

Hemmalaget vann en målrik tillställning med 4-2 och kommer närmare ett nytt kontrakt nästa år. För Sirius betyder förlusten att man tappar mark i toppstriden.