TV: Fortsatt tungt för Falkenberg - ny förlust mot Bajen

Falkenberg fortsätter att ha det tungt i bottenstriden.
I dag blev det en ny förlust i hemmamötet med Hammarby.

Pa Dibba hade en bra chans att ge Hammarby ledningen efter en dryg kvarts spel, men nickade strax över.

I den 25:e minuten tog Hammarby ledningen med 1-0 efter att ett inlägg från Birkir Mar Saevarsson hittat Erik Israelsson, som satte bollen i mål till sitt tionde mål för säsongen.

I den 55:e minuten ökade Hammarby ledningen genom Pa Dibba på en kontring efter en felpassning av FFF, hans första mål i Bajen-tröjan. 2-0 blev också slutresultatet.

Segern gör att Hammarby klev förbi Östersund upp till nionde plats i allsvenskan på 32 poäng. Falkenberg ligger fortsatt sist på nio poäng.

Falkenberg: Lundin - Sjöstedt, Juel-Nielsen, Carvalho, Vall - Carlsson, Svensson, Nazari, Kwakwa - Karlsson, Rodevåg.

Hammarby: Kristinsson - Saevarsson, Aidoo, Boo Wiklander, Solheim - Smárason, Israelsson, Bakircioglu, Khalili - Romulo, Dibba.