TV: Galen tavla av Touray - men Dif räddade poäng i sista sekunden

3-2 63' Jawo
3-3 73' Gustafsson
4-3 75' Avdic
4-4 93' Igbonanike

Djurgården och Elfsborg turades om att göra mål på Stadion. Först ut var Dif-backen Prince Ikpe Ekong som i den första halvleken gav sitt Djurgården ledningen och sedan kvitterade.

I den andra lossnade målfesten med en dundertalva från Dembo Touray. Målvakten tappade in Stefan Ishizakis löjligt enkla avslut.
Kennedy Igbonanike kvitterade men bara någon minut senare satte Amadou Jawo en frisparksretur för Elfsborg.

Petter Gustafsson kvitterade återigen för Dif, men lika snabbt som senast kom Elfsborgs nya ledningsmål. Denna gång genom Denni Avdic som rundade halva Djurgårdens försvar innan han sköt 4-3 med en kvart kvar på matchen.

Elfsborgs ledning stod sig till den sista sekunden. Dif flyttade upp alla spelare på en hörna och efter lite tumult hittade Kennedy Igbonanike nätet med en nick i öppet mål. Bollen satt när klockan stod på 92.50 och totalt skulle det spelas tre tilläggsminuter.

Publicerad 2010-10-24 kl 18:29