TV: Gefle avfärdat - enkel seger för IFK Norrköping -

IFK Norrköping avfärdade Gefle.
Segern skrevs till 2-0.

IFK Norrköping fick en tung start när Linus Wahlqvist tidigt fick bytas ut efter att ha sprungit ihop med en motspelare.

Norrköpings Sebastian Andersson får matchens bästa målchans med en nick i ribban.

Hemmalaget lyckades dock kriga in 1-0 genom Daniel Sjölund med en kvart kvar att spela i den första halvleken.

I 56:e minuten satte Norrköpings Andreas Blomqvist en fin frispark i mål som betydde 2-0.

Minuter senare drabbades Gefle av ett tungt bakslag när mittbacken Anton Lans fick rött kort efter en tuff tackling på David Moberg Karlsson.

Se sammandrag från matchen i spelaren ovan.