Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

TV: Ghoddos: "Vem vill gå från ett lag när man ska spela i Europa League?"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se intervjun med Saman Ghoddos dagen efter ÖFK:s EL-avancemang i spelaren ovan.

Östersunds Europa League-hjälte Saman Ghoddos har ryktats vara på väg bort från klubben.
Stjärnan själv fokuserar helt på ÖFK, men stänger samtidigt inga dörrar:
- Om det nu inte är någonting wow.. Något som verkligen känns rätt, säger Ghoddos till TV4-Sporten.

Saman Ghoddos blev Östersunds hjälte när han med dubbla mål sköt klubben till Europa League-gruppspel. När TV4-Sporten träffade anfallaren dagen efter bragden hade han svårt att sätta ord på sina känslor.

- Det är alla möjliga känslor jag har just nu. Det är lite svårt att beskriva gårdagen, jag har inte riktigt hunnit smälta det som hänt. Jag tror inte att jag kommer att kunna göra det på några dagar, säger Ghoddos.

Ghoddos var inför returen mot Paok säker på avancemang, och sa att laget skulle vinna med 2-0 - vilket också blev fallet.

- Jag brukar ha rätt. Nä, men det var en väldigt stark känsla jag hade. Det var inte direkt så många som trodde på oss men laget trodde på det och det är det enda som behövs, säger anfallaren.

Ghoddos har ryktats vara på väg bort från ÖFK och bland annat ska klubben ha nobbat ett bud på 19 miljoner från QPR. Anfallsstjärnan menar att han är helnöjd med sin situation i Östersund.

- Vem vill gå från ett lag när man ska spela i Europa League? Jag tror inte att någon hade tagit det steget om det nu inte är någonting wow.. 

- Något som verkligen känns rätt. En bra trupp för mig, något som ger bra pengar till klubben, till ÖFK. Det tycker jag hade varit rättvist för mig och för klubben.

Men om du själv fick välja, skulle du vara kvar och spela här ett halvår till eller gå nu om det fanns ett riktigt bra alternativ?
- Om det hade funnits ett riktigt bra alternativ och det hade varit rättvist för mig och för klubben, då hade jag fått ta det då om det kommer.

I intervjun pratar Ghoddos också om hur han tänker kring att välja att representera Sverige eller Iran på landslagsnivå och en besvikelse över att Janne Andersson inte hört av sig.

Publicerad 2017-08-25 kl 15:53
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons