Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Gren: "Vi måste förstärka truppen"

Allsvenskan

Mads Albaek har gjort sin sista hemmamatch för Blåvitt.
Mats Gren menar att fler kan lämna – men att också spelare ska in.
- Vi måste förstärka truppen, säger han till C More.

5:21
Nästa

Avbryt
Försök igen

IFK Göteborg är en bra bit efter tabelltoppen i årets allsvenska. Blåvitt har inte motsvarat de högst ställda förväntningarna och i kombination med en dålig ekonomi och uppgifter kring lågt förtroende för sportchefen Mats Gren har det stundtals blåst snål på Kamratgården under våren och sommaren.

I en intervju med C More, under pausvilan av mötet mellan Göteborg och Halmstad, gav Gren bland annat svar på hur han ser på den nuvarande truppen och eventuella köp och försäljningar under den kommande framtiden.

- Vi sitter och tittar på truppen i detalj. Det kommer att komma in en del spelare, vi måste förstärka truppen litegrann och det är möjligt att kanske någon till försvinner men det är ingenting som är klart, säger han och medger att man fortsatt är beroende av att sälja spelare för att kunna köpa.

ANNONS

- Vi är lite i ett sådant läge. Jag kan inte göra steg två innan jag gjort steg ett, så är det.

- Det finns också spelare man kan ta in utan transfersumma. Det är mest transfer där vi inte har råd att lägga så mycket nu men det finns många andra bra spelare också.

Vad gäller tränaren Jörgen Lennartssons kontrakt är läget fortsatt oförändrat – parterna har inte enats om en förlängning av de nuvarande avtalet.

- Vi pratar och för en dialog med Jörgen. Vi får se litegrann hur allt kommer att se ut. Men vi står helt bakom Jörgen och det är möjligt att Jörgen också nästa säsong är vår tränare.

Bilden av att det just nu skulle vara en turbulent tid i Blåvitt menar Gren inte stämmer till hundra procent.

- Det har blåsts upp en del i media som inte varit så mycket egentligen. Lite får vi ta på oss det, vi ska kunna reglera saker utan att det kommer ut i media men så rörigt är det absolut inte som många har trott och tänkt. Det känns som att vi är på en bra väg och jag tror att det här kommer att bli bra.

ANNONS

Se hela intervjun med Gren i spelaren.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-07-10 kl 21:48

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto