POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

TV: Hamad efter mardrömsstarten: "Vet faktiskt inte vad som hände"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Med bara drygt två minuter på klockan låg Hammarby under med 2-0.
Laget reste sig aldrig efter mardrömsstarten.
- Känns som att det kom lite från ingenstans, säger Jiloan Hamad till C More.

Hammarby kunde knappast ha fått en sämre inledning på Atlantic Cup. Tjeckiska Jablonec rivstartade och ledde med 2-0 med två och en halv minut på klockan.

- Jag vet faktiskt inte vad som händer. Vi måste gå igenom båda målen och utvärdera, men det känns som att det kom lite från ingenstans och kanske något individuellt misstag också. Det var en väldigt dålig start, säger Jiloan Hamad till C More.

- Det var bara att jobba vidare. Att komma ut i andra och försöka göra det så bra som möjligt och försöka vända matchen, det var ändå vårt mål. Jag tycker ändå att vi spelar upp oss litegrann i andra. Men det är fortfarande tidigt på säsongen så det är mycket som behöver förbättras.

Matchen var den första med Hammarbys tränartrio med Stefan Billborn i spetsen och med Pablo Pinones Arce och nye Joachim Björklundsom assisterande.

- Det är en väldigt bra trio som vi trivs väldigt bra med också. Det är ganska mycket nytt, både i presspelet och hur vi spelar fotboll så det är också en grej som kommer att ta lite tid men till säsongsstart så kommer det att sitta och då kommer det att bli bra, säger Hamad.

Se intervjun med Hamad i spelaren ovan.

Publicerad 2018-01-30 kl 19:27
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå