TV: Hammarby förnedrat av KFF - kolla målkalaset med Elms kanonvolley

Rami Shaaban gjorde comeback på Söderstadion och blev bäste spelaren i Hammarby. Trots att Hammarby blev förnedrat av Kalmar med 1-4.

Hammarby-Kalmar 1-4

Redan i de första minuterna fick Rami Shaaban visa vad han kan när Dauda frispelades. Shaaban väntade ut Dauda och hann ner på hans avslut.

En halvtimme in i matchen nådde Kalmars Tobias Carlsson högst på en hörna och nickade in Kalmars ledningsmål. Det var backens andra mål på två matcher efter comebacken.

En kvart in på andra var det dags för Rasmus Elm att visa varför han anses vara en av Sveriges största talanger. Elm dunkade in en volley med elegant precision, ottagbart för Shaaban.

10 minuter senare rasslade till i maskorna bakom Shaaban igen när Lindberg nådde högst och nickade in 0-3.

Och förnedringen var inte över med det. Tobias Eriksson skruvade in en frispark bakom Rami Shaaban, som inte hade någon drömcomeback.

Strax efter satte Charlie Davies ett tröstmål på nick efter inspel av Castro-Tello.