Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN
1v

TV: Ilska i Dif över Häckens straff - experten: "Väldigt, väldigt tveksam"

Foto: C More

Nästa

Avbryt
Försök igen

Häcken ökade sin ledning i dagens möte med Djurgården efter att ha fått straff när Alexander Jeremejeff föll i straffområdet.
- Här uppifrån där vi står känns den väldigt, väldigt tveksam, säger expertkommentator Erik Edman i C Mores sändning.

Nasiru Mohammed gav Häcken ledningen i dagens möte med Djurgården på Bravida Arena, och strax innan halvtid fick hemmalaget en chans att öka ledningen på straff efter att Alexander Jeremejeff gått omkull i duell med Dif:s Erik Johansson.

Domare Andreas Ekberg valde att peka på straffpunkten, vilket gjorde flera Djurgården-spelare minst sagt upprörda, och Erik Johansson ses på tv-bilderna skälla ut Alexander Jeremejeff.

- Det är jättesvårt att se på reprisen, men jag tycker att den är tveksam utifrån det vi ser härifrån, säger  expertkommentator Erik Edman i C Mores sändning.

- Det är också djurgårdarnas tydliga syn på straffsituationen. Spelarna var på domare Ekberg efter straffen - men han tvekade inte och tog straffen direkt, säger kommentator Åke Unger.

- Domaren ser det förmodligen bättre än vi, men här uppifrån där vi står känns den väldigt, väldigt tveksam, säger Edman.

Paulinho satte straffen i mål till 2-0 för Häcken.

Se situationen i spelaren ovan.

Publicerad 2018-08-12 kl 15:59

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER