Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

TV: Inför Dif-IFK Göteborg - turbulens i Blåvitt: "Stör inte oss"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Det har stormat rejält kring IFK Göteborg i veckan.
Inget som påverkar spelarna negativt, menar Martin Smedberg-Dalence.
- För oss spelare blir det extra tändvätska att gå ut och köra och verkligen ta tre poäng, säger mittfältaren i Uppsnack.

Djurgården tar emot IFK Göteborg under måndagskvällen. Inför mötet står Gustav Engvall i fokus av olika anledningar. Först och främst för att den inlånade anfallaren varit glödhet och är efter ett hattrick mot ÖSK senast uppe i skytteligaledning tillsammans med lagkamraten Magnus Eriksson (fem mål).

Han har sett sylvass ut. Inte bara one touch-mål som han har gjort en del utan också relativt svåra akrobatiska mål där han vänder bort en försvarare i en rörelse och sätter den med nästa fot, så Gustav Engvall har sett väldigt bra ut. Från att ha varit i frysboxen i England till att komma och vara en så het spelare har gått väldigt fort, säger C Mores expert Jon Persson.

Engvall har också gått hårt åt sin tidigare sportchef i Blåvitt, Mats Gren, och sagt att han fått honom att må dåligt.

Det var inget utrymme för misstolkningar vad han tyckte om den behandlingen och hur han hade upplevt det så det är klart att det blir en extra krydda inför matchen på måndag, säger Jon Persson.

Mats Gren har varit i rubrikerna flera gånger den här veckan. Det har varit turbulens i klubben efter uppgifter om ett utbrett missnöje med sportchefen bland spelarna. Detta är inget som påverkar spelarna, det menar Martin Smedberg-Dalence.

- Det är inte första gången det skrivs sådana här saker om IFK Göteborg och vi har haft snack innan om att det är ett antal spelare som har utgående kontrakt och det är ingenting som stör oss som spelargrupp. Vi kan bara göra det vi kan påverka, och det är jobbet ute på planen. Sen om min gode vän Engvall är ute och svingar, jag menar, det får stå för honom och Mats Gren. För oss spelare blir det extra tändvätska att gå ut och köra och verkligen ta tre poäng. Så att det stör oss inte, vi är professionella fotbollsspelare och vi har fokus på rätt saker, säger Smedberg-Dalence i Uppsnack.

Har du fullt förtroende för Mats Gren?
- Självklart har jag det.

Se Uppsnack i spelaren ovan.

Se mötet mellan Djurgården och IFK Göteborg i Fotbollsmåndag med sändningsstart 18.30 i C More Sport och streamat på C More. Matchen börjar 19.00.


SISTA CHANSEN: Tävla och vinn exklusiva VIP-paket till Stockholmsderbyt.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-05-14 kl 07:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons