Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

TV: Inför MFF-ÖFK: Jeremejeff om MP:s uttagningar: "Måste vara på tårna"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Malmö leder allsvenskan men det mesta kring laget har hittills handlat om Magnus Pehrssons benägenhet att rotera flitigt i startelvorna.
- Men jag tror att det är ganska positivt, man måste hela tiden visa på träningarna och vara på tårna, säger Alexander Jeremejeff i C Mores uppsnack.

Ingen i Malmö FF går säker under Magnus Pehrssons ledning. Tränaren har dels roterat flitigt i startelvorna samt på positionerna - något som har lett till viss kritik från några spelare.

Alexander Jeremejeff däremot håller inte med, trots svårigheten i att ta en plats i elvan.

- Det är klart att det är svårt, speciellt när laget går så bra och vi vinner matcher men man får ta de chanser man får, säger han.

Kan man utläsa Magnus Pehrssons uttagningar?
- Nej, som sist när jag startade hade jag ingen känsla av att jag skulle få göra det. Men jag tror att det är ganska positivt för att man måste hela tiden visa på träningarna och vara på tårna, men sen såklart ser man lite mönster på hur vi ställer upp, men som jag sade det gäller bara att vara beredd.

Nu väntar spelglada Östersund för MFF. Bortalagets Curtis Edwards ser fram emot en tuff men rolig fajt på Swedbank Stadion.

- Malmö borta är definitivt den största matchen den här säsongen. Vi måste spela med tron att vi kan slå dem, som vi gjorde förra säsongen. Men det kommer bli tuffare den här gången, säger Edwards.

Se hela programmet i spelaren ovan.

SISTA CHANSEN: Tävla och vinn exklusiva VIP-paket till Stockholmsderbyt.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-05-14 kl 09:10
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons