TV: Ny seger och ny hållen nolla för Häcken i cupen

Häcken fortsätter att vinna och att hålla tätt bakåt.
I dag besegrades Norrby med klara 4-0 i Borås.

Se höjdpunkter i spelaren.

För sjätte matchen i följd har Häcken nu vunnit utan att släppa in mål under nye tränaren Andreas Alm. Mot Norrby skrevs segersiffrorna till 4-0 på Borås Arena i svenska cupens andra gruppspelsomgång.

Matchen var bara några minuter gammal när gästerna tog ledningen med 1-0. Efter att ha tilldelats en frispark strax utanför straffområdet stegade fjolårets succéspelare Daleho Irandust upp bakom bollen. Irandust fick perfekt träff och vänsteravslutet gick över muren och in i målvaktens vänstra kryss.

Kari Arkivuo och Paulinho gjorde sedan varsitt mål innan pausvilan, och i andra halvlek spikade Erik Friberg segersiffrorna till 4-0.

Häcken toppar sin grupp på målskillnad framför Gif Sundvall efter två gruppomgångar. I den sista matchen möts de svartgula och Giffarna på Hisingen.