TV: Jacobsen bakom Pekings seger mot Hammarby

IFK Norrköping slog Hammarby med 2-0 på Tele2 Arena.
Segerorganisatör var Alexander Jacobsen med ett mål och en assist.

IFK Norrköping studsade tillbaka efter förlusten mot jumbon Halmstad. Ett starkt Peking slog Hammarby med 2-0 på Tele2 Arena. Dansken Alexander Jacobsen låg bakom segern för gästerna.

Peking tog en tidig ledning när Jacobsen borrade in 1-0 med ett lågt skott i det bortre hörnet i den sjunde minuten.

Dansken var även inblandad i 2-0 i den 34:e minuten. Jacobsen passade fram Gudmundur Thorarinsson som tryckte in bollen bakom Johan Wiland.

Norrköping hade bud på mer, men Johan Wiland höll kvar Hammarby i matchen. Bland annat genom en dubbelräddning i den 75:e minuten.

Men Hammarby var uddlöst framåt och fick inte håll på David Mitov-Nilsson. Norrköping vann matchen med 2-0.

Lagens startelvor:

Hammarby: Wiland - Saevarsson, Paulsen, Degerlund, Solheim - Smarason, Bakircioglu, Andersen - Svendsen, Dibba, Tankovic.

IFK Norrköping: Mitov Nilsson - Smith, Johansson, Fjoluson - Wahlqvist, Thorarinsson, Sjölund, Tkalcic - Skrabb, Holmberg, Jacobsen.