POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

TV: Janne Andersson: "Är inte nöjd med någonting"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Janne Andersson hade inte mycket att gläjda sig åt efter förlusten mot Falkenberg.
- Det blev en frustrationsmatch och jag är inte nöjd med någonting, säger han till C More.

Inför mötet på Falkenbergs IP var det seriens formstarkaste lag som tog sig an laget som inlett årets allsvenska svagast. 

Formkurvornas riktning visade sig inte ha någon större betydelse sedan Falkenberg besegrat den regerande mästaren Norrköping. 

- Det blev en frustrationsmatch och jag är inte nöjd med någonting egentligen, säger Norrköpings tränare Janne Andersson.

Andersson menar att hans lag absolut inte underskattade Falkenberg som inför mötet hade förlorat alla sina fyra allsvenska matcher den här säsongen. 

- Det handlade inte om någon underskattning från vår sida. Vi mötte ett lag i desperat behov av poäng samtidigt som vi blev frustrerade och vi gjorde det inte tillräckligt bra sett till de förutsättningarna som rådde idag.

Den blivande förbundskaptenen är hoppfull om att David Mitov Nilsson - som tvingades utgå efter en otäck kollision tidigt i matchen - inte har råkat ut för någon fraktur. 

-  Enligt uppgift var han i luften när han fick smällen. Normalt sätt är det ingen fraktur, vi får röntga det imorgon. Har man benet i luften vid en smäll är det större chans att det inte är någon fraktur.

Se hela intervjun med Janne Andersson i spelaren ovan.

Se allt från allsvenskan

Allt från allsvenskan 2016 ser du bara i C More. Skaffa C More Sport-abonnemang så missar du inte en enda sekund av serien.

Publicerad 2016-04-22 kl 21:25
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå