TV: Johan Larsson avgjorde mot Kalmar med soloraid

Kalmar FF förlorade mot svensklaget Bröndby i Portugal, efter att svenske Johan Larsson avgjort med en soloraid.

Svenske Johan Larsson startade för Bröndby mot Kalmar. Men Magnus Eriksson och Johan Elmander började på bänken.

Och det var Bröndby som tog ledningen i matchen. I den 19:e minuten grundlurades Kalmars högerback Emin Nouri av danskarnas vänsterback Riza Durmisi, som sedan satte 1-0 i det bortre hörnet. Den danske landslagsmannens skott var Ole Söderberg aldrig nära att rädda.

Men KFF växte in i matchen och kvitterade till 1-1 några minuter in i den andra halvleken. Yttermittfältaren Jonathan Ring bröt sig loss längs med sidlinjen och hittade in till Romario som kunde skjuta in kvitteringen bakom Bröndbys målvakt.

Kalmar var sedan nära att göra 2-1 vid två tillfällen. Först genom Rasmus Elm på frispark och därefter Marcus Antonsson på ett inlägg.

Men det var Bröndby som vann. Svenske Johan Larsson avgjorde nämligen med en soloaktion i slutminuterna och matchen slutade 2-1 till danskarna.

Se ett sammandrag från matchen i spelaren ovan.

Kalmar FF:s startelva: Ole Söderberg – Emin Nouri, Marko Biskupovic, Sebastian Starke Hedlund, Viktor Agardius – Jonathan Ring, Tobias Eriksson, Ismael, Filip Sachpekidis – Romario, Marcus Antonsson.

Publicerad 2016-02-06 kl 20:54