TV: Jonathan Ring efter Djurgårdssegern: "Skönt att få göra två mål"

Djurgården vann enkelt mot Gif Sundsvall.
Bakom segern låg Jonathan Ring.
- Det är skönt att få göra två mål, säger han till C More efter matchen.

Se intervjun med Ring i spelaren ovan.

Jonathan Ring sparkade igång en målrik första halvlek med ett tidigt mål. 27-åringen fick bollen vid sina fötter felvänd i straffområdet, vände om och avslutade kliniskt i högra hörnet. Utom räckhåll för Gif Sundsvalls målvakt David Mitov Nilsson.

Därefter stack Omar Eddahri in med ett snabbt kvitteringsmål och några minuter senare skulle Djurgården utöka genom Aslak Witry och Emir Kujovic. Men i andra halvlek klev Ring in i handlingen igen. Efter en vacker kontring påbörjad av Marcus Danielson, via Curtis Edwards och Kujovic nådde bollen Ring. Han bröt in från höger och avslutade distinkt i vänstra hörnet och spikade slutresultatet till 4-1.

- Det är skönt att få göra två mål, första målet vänder jag upp och skjuter i bortre och andra målet går jag in i banan. Det var ett skönt och bra avslut, säger Jonathan Ring till C More.