Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN
23v

TV: Jordan Larsson syndabock när Norrköping föll på straffar

Foto: C More

Nästa

Avbryt
Försök igen

IFK Norrköpings andra match i Atlantic Cup gick även den till straffar - men denna gång föll man efter ett mittlyckat försök till Panenka-straff av Jordan Larsson.

Det började dock bra för Norrköping. Tidigt i matchen tog man ledningen genom ett volleyskott av Alexander Jakobsen, ett skott som Rijekas målvakt kanske borde ha räddat.

I den andra halvleken kunde Rijeka kvittera efter att Norrköping dråpligt fått bollen i eget mål. Bollen tog på tre IFK-spelare innan bollen gick i mål, varav den siste var Jon Gudni Fjoluson.

- Ett av de lustigaste självmålen man sätt med tanke på vägen fram till målet, säger kommentator Daniel Kristiansson i C Mores sändning.

1-1 stod sig matchen ut, och matchen gick till straffar. Där var Jordan Larsson den ende som missade, då målvakten kunde rädda hans Panenka-straff.

- Han får inte lägga fler straffar nu, skojar Linus Wahlqvist för C More efter matchen. Han fortsätter i mer allvarlig ton:

- Jag har missat liknande straffar. Lite hårdare så sitter den.

Wahlvqvist ger sin syn på matchen:

- Det är en lite tuffare match i dag. Rijeka gör det bra. Jag tycker att vi gör en helt okej första halvlek där vi har målchans i varje anfall, men i andra tappar vi lite för mycket bollar och de tar över lite mer. Det var två olika delar, men det var okej.

Även Norrköpings förra mach i Atlantic Cup gick till straffar, men då vann man mot Beijing.

Se Larssons straff i spelaren ovan.

IFK Norrköpings startelva: Isak Pettersson, Andreas Johansson, Lars Krogh Gerson,  Filip Dagerstål, Linus Wahlqvist, Daniel Sjölund, Simon Thern, Johannes Vall, Hampus Lönn, Alexander Jakobsen, Kalle Holmberg.

Följ uppladdningen hos C More!

C More sänder över 100 försäsongsmatcher inför den allsvenska premiären 2018.

- Se hela uppladdningen 2018 hos C More -

Publicerad 2018-02-02 kl 19:17

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER