STREAMA PÅ MÅNDAG
IF Elfsborg - IFK Värnamo
IF Elfsborg
IFK Värnamo

Inför onsdagens möte med Örebro SK hade Elfsborg två raka matcher utan förlust. Och nu har sviten utökats efter en stark första halvlek mot Närkelaget.

Redan efter knappa fem minuters spel tog Elfsborg ledningen när Samuel Holmén kunde stöta in 1-0 efter en målvaktstavla av Oscar Jansson i ÖSK-målet.

Och i mitten av halvleken skulle två snabba mål sänka Närkelagets hopp om poäng.

I den 33:e minuten nätade Holmén på nytt och två minuter senare satte Pawel Cibicki dit 3-0, vilket också var ställningen i halvtid.

Elfsborgs målfabrikation fortsatte också i andra halvlek när inbytte Deniz Hummet nätade fram till 4-0. Målet var hans första i allsvenskan i år.

Med kvarten kvar reducerade ÖSK genom Carlos Strandberg och i matchens slutskede kunde Jake Larsson sätta dit sitt första allsvenska mål.

Larssons mål blev matchens sista och Elfsborg vann således matchen med 4-2.

Lagens startelvor:

Elfsborg: Stuhr Ellegaard - Holst, Gregersen, Nilsson, Strand - Levi, Gojani, Olsson, Holmén, Kabran - Cibicki

Örebro: Jansson - Lorentzson, Almebäck, Björkman - Björnquist, Bertilsson, Gerzic, Rogic, Larsson - Prodell, Strandberg

-
-
Publicerad 2019-04-24 kl 20:54

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.