IFK Göteborg - Djurgårdens IF
IFK Göteborg
Djurgårdens IF
STREAMA PÅ MÅNDAG

Under söndagen ställdes Kalmar FF hemma mot Östersund i en fartfylld historia där bortalaget fick en drömstart.

Efter ett fint anfall nådde bollen Dino Islamovic i straffområdet som kunde placera in bollen till höger om Lucas Hägg Johansson i Kalmar-målet.

Men därefter handlade det mesta om Kalmar.

Smålandslaget radade upp chanser men i första halvlek lyckades man inte få hål på Sixten Mohlin i ÖFK-målet, som storspelade.

I början av den andra skulle Mohlin dock få kapitulera.

Efter en hörna spelade Maxwell bollen bakåt till mittbacken Fidan Aliti som borrade upp 1-1-kvitteringen i bortre krysset. Ett vackert kvitteringsmål av Kalmar-backen.

Senare i halvleken fick KFF också en jättechans att ta ledningen när Romario fick chansen på straff sedan Isak Magnusson gått omkull i straffområdet. Men brassens straff räddades av Mohlin och matchen slutade 1-1.

Kalmars Viktor Elm till C More:

- Det är frustrerande när det blir såhär. Förra matchen skulle vi också vunnit. Det är surt.

- Så länge vi fortsätter spela såhär kommer trepoängarna att komma.

ÖFK:s Sixten Mohlin:

- Det var en del att göra. Men det redde ut sig.

- Det var rätt mycket att göra och jag fick göra många räddningar. Jag kom snett ibland också men det blev bra tillslut, även om vi inte fick med oss vinsten.

Kalmar FF: Hägg Johansson - Johansson, Elm, Aliti - Magnusson, Söderqvist, Elm, Romario, Agardius - El Kabir, Maxwell

Östersund: Mohlin - Mensiro, Sonko Sundberg, Petterson, Ssewankambo - Edwards, Colkett, Tekie - Aiesh, Islamovic, Hopcutt

-
-
Publicerad 2019-05-05 kl 16:57

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.