Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
34v

TV: Kalmars uppmaning: "Gör er fria från Bajen"

Foto: Bildbyrån

Inför Kalmars möte med Hammarby har klubben lanserat kampanjen ”Bajen Amnesti” som uppmanar folk i staden att slänga gamla Hammarby-souvenirer.
- Vi gör kampanjen för att skapa uppmärksamhet och skapa lite hausse inför match, säger Kalmars marknadschef Anders Klevsand i ett uttalande.

På söndag tar Kalmar emot Hamamrby hemma på Guldfågeln Arena och inför matchen har klubben lanserat kampanjen ”Bajen Amnesti".

- Vi gör kampanjen för att skapa uppmärksamhet och skapa lite hausse inför matchen. Precis som vi har gjort på ett framgångsrikt sätt flera gånger tidigare (Patent på Smålands stolthet 2013, KFF Outlet 2015, Flarehunt 2016 med mera), säger Kalmar marknadschef Anders Klevsand i ett uttalande..

Kampanjen går ut på att människor inför matchen ombeds slänga olika Hammarby-souvenirer i papperskorgar som är utställda på olika ställen runt om i Kalmar. Klubben verkar onekligen tycka att det finns för mycket Hammarby-souvenirer i staden.

-Vi vill bibehålla underdogperspektivet och slå uppåt men på ett väldigt kärleksfullt sätt med humor och med glimten i ögat. Den här sortens digitala kampanjer når dessutom ganska brett och uppskattas ofta av Kalmar FF fans i exil. Historiskt sett har vi även fått väldigt mycket PR och stort utrymme i såväl lokal- som riksmedia, säger Klevsand.

Du ser mötet mellan Kalmar och Hammarby i C Mores kanaler och på cmore.se. 

I spelaren nedan visas Kalmars kampanjfilm inför mötet med Hammarby. 

Publicerad 2018-05-21 kl 17:37
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons