TV: Kamara målade i ÖSK-seger - Ajdarevic med assist i comebacken

Under lördagen vann Örebro SK med 3-2 mot IFK Mariehamn. Alhassan Kamara målade och Astrit Ajdarevic gjorde comeback.

Örebro fick en drömstart hemma mot åländska IFK Mariehamn. Anfallaren Kalle Holmberg lyckades tunnla in 1-0 redan efter två minuter, och i den 20:e minuten satte Alhassan Kamara 2-0 på en retur efter skott av Martin Broberg.

Mariehamn hämtade dock upp till 2-2, efter mål av Brian Span och Dever Orgill. Men i den 71:e minuten satte ÖSK 3-2, vilket blev slutresultatet. Erik Moberg nådde högst på en hörna från comebackande Astrit Ajdarevic och nickade in det avgörande målet i det bortre hörnet.

Ajdarevic hoppade in i den 62:a minuten och matchen var hans första för i år, efter att han haft skade- och sjukdomsproblem under försäsongen.