Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

TV: Keene kan debutera mot Elfsborg - spelklar till söndagens match

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

James Keene är spelklar redan till i morgon. Därmed kan anfallaren göra debut från start för Halmstad mot sin gamla klubb Elfsborg.
- Det är lite osäkert, vi får sova på saken, säger Janne Jönsson tränare i Halmstad till fotbollskanalen.

Halmstad BK har endast lyckats göra två mål på de fyra inledande omgångarna. När laget samtidigt släppt in sju mål så är det enkelt att förstå varför laget ligger nästjumbo. Mot Gefle senast blev det inga mål för Janne Jönssons lag men väl en poäng.

- Den poängen var moraliskt viktig för oss och något som kan stärka gruppen. Det är viktigt för killarna lägger ner en väldig arbetsinsats och har fått dåligt betalt. Det var tre snabba omgångar första veckan då det var inget betalt så den belöningen som en poäng mot Gefle var är viktig.

Motståndet står Elfsborg för, laget som till skillnad från Halmstad har visat upp en lysande offensiv med speed och spelskicklighet och ett par fantastiska mål.
- Elfsborg är väl egentligen det lag som har imponerat allra mest, berömmer Jönsson.
– Det kommer att bli en tuff match, men vi hoppas kunna mäta oss. Mot Gefle så stoppade vi dem från de riktigt heta målchanserna, sen offensivt har det sett bättre ut, men det är fortfarande för långa stunder mellan de bra anfallen.

Till matchen mot Elfsborg kan Jönsson hoppas på mål från James Keene - anfallaren som blev klar för klubben så sent som för två dagar sedan. Nu är han redan spelklar då det indiska fotbollsförbundet godkände anfallarens så kallade transfercertifikat snabbare än väntat efter flytten från NorthEast United FC.

James Keene in i laget, fysiskt form på honom?
- Det är lite osäkert. Han har sett bra ut i veckan med sin inställning, fit är han sen om matchpulsen är 45, 60 eller 90 minuter det vet vi inte.

Låter som att han börjar på bänken?
- Det är nog det mest logiska, sen är det inte säkert att det landar på det. Vi får sova på saken helt enkelt, säger Jönsson.

Publicerad 2015-04-25 kl 15:26
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons