Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN
14v

TV: KFF-talangen målskytt i startdebuten - utbytt skadad: "Inte så farligt"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se målet i spelaren ovan.

Nils Fröling blev i dag målskytt i startdebuten mot Sirius.
22 minuter senare linkade han av planen skadad. 
- Det ska inte vara så farligt, säger han till C More. 

Kalmar FF-tränaren Nanne Bergstrand överraskade inför dagens möte med Sirius genom att låta Nils Fröling, 18, få göra debut från start i allsvenskan. Han anslöt inför säsongen från Åtvidaberg och hade endast gjort ett allsvenskt inhopp inför kvällens match.

Det blev ett lyckat drag. Fröling blev redan i den nionde minuten målskytt, när han stötte in bollen i mål efter inspel i straffområdet av Måns Söderqvist. 

- Det är en dröm att få göra mål i första starten i allsvenskan. Jag hann inte tänka så mycket, satte dit foten och sedan blev det mål, säger talangen till C More. 

- Det hade jag inte tänkt när jag flyttade hit (att få starta i allsvenskan), inte så här snabbt i alla fall. Jag har fått bra hjälp, samtidigt som folk trott på mig. Bra tränare, fortsätter han.

Anfallaren hade dock inte möjlighet att fullfölja matchen, då han i den 31:e minuten blev utbytt med en knäskada. Den ska dock inte vara särskilt allvarlig. 

- Det ska inte vara så farligt. Jag har haft det ett tag, det har gått lite i vågor. Med lite behandling, så kommer det bli bra, lugnar Fröling. 

Se målet i spelaren ovan. 

Publicerad 2018-05-14 kl 20:11

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER