Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
26v

TV: KFF-talangen målskytt i startdebuten - utbytt skadad: "Inte så farligt"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se målet i spelaren ovan.

Nils Fröling blev i dag målskytt i startdebuten mot Sirius.
22 minuter senare linkade han av planen skadad. 
- Det ska inte vara så farligt, säger han till C More. 

Kalmar FF-tränaren Nanne Bergstrand överraskade inför dagens möte med Sirius genom att låta Nils Fröling, 18, få göra debut från start i allsvenskan. Han anslöt inför säsongen från Åtvidaberg och hade endast gjort ett allsvenskt inhopp inför kvällens match.

Det blev ett lyckat drag. Fröling blev redan i den nionde minuten målskytt, när han stötte in bollen i mål efter inspel i straffområdet av Måns Söderqvist. 

- Det är en dröm att få göra mål i första starten i allsvenskan. Jag hann inte tänka så mycket, satte dit foten och sedan blev det mål, säger talangen till C More. 

- Det hade jag inte tänkt när jag flyttade hit (att få starta i allsvenskan), inte så här snabbt i alla fall. Jag har fått bra hjälp, samtidigt som folk trott på mig. Bra tränare, fortsätter han.

Anfallaren hade dock inte möjlighet att fullfölja matchen, då han i den 31:e minuten blev utbytt med en knäskada. Den ska dock inte vara särskilt allvarlig. 

- Det ska inte vara så farligt. Jag har haft det ett tag, det har gått lite i vågor. Med lite behandling, så kommer det bli bra, lugnar Fröling. 

Se målet i spelaren ovan. 

Publicerad 2018-05-14 kl 20:11
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons