POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

TV: Kindberg om att bli häcklad: "Del av spelet"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se hela presskonferensen med Kindberg i spelaren.

ÖFK-ordföranden Daniel Kindberg är känd för sin kaxighet och höga svansföring i media.
Något som gjort att han blvit hånad i sociala medier när han nu bland annat misstänks för grovt bedrägeri.
- Det är en del av spelet som sådant. Kan man inte tackla med och motgång ska man kanske inte vara ledare över huvud taget, säger han på en presskonferens.

Östersunds FK:s ordförande Daniel Kindberg är på sannolika skäl misstänkt för grovt bedrägeri och medhjälp till grovt bokföringsbrott. Han blev under tisdagen anhållen av polisen, men blev under torsdagskvällen åter släppt på fri fot, samtidigt som Niklas Jeppsson, kammaråklagare vid Ekobrottsmyndigheten i Umeå, berättade att misstankarna stärkts. 

ÖFK gick därefter i går kväll ut med att Kindberg tar time out från sitt styrelsearbete så länge brottsmisstankarna mot honom kvarstår, samtidigt som klubben kallade till presskonferens på fredagen, där Kindberg gavs möjlighet att möta pressen. 

Daniel Kindberg är känd för att ha väldigt hög svansföring i media. Något som nu slagit tillbaka i och med brottsmisstankarna som riktats mot honom, främst i sociala medier från andra lags supportrar.

- Det är en del av spelet som sådant. Kan man inte tackla med och motgång ska man kanske inte vara ledare över huvud taget.

- Men nu är jag lite gammaldags så jag har inte de sociala medierna, och så har jag inte haft möjlighet att läsa andra medier heller. Jag har bara fått det återberättat för mig. Jag har valt att inte engagera mig i det.

På presskonferensen fick Kindberg frågan om klubbens prat om värdegrund och om det här nu känns som en käftsmäll.

- Ja, det är klart att det är det. Men vi har också i vår värdegrund att det synsättet som vi har att du har alltid chansen i ÖFK och du har alltid en möjlighet. Du är en människa även om du gör fel. Du är naturligtvis felbar, du har möjlighet att göra misstag hos oss.

Publicerad 2018-04-20 kl 19:44
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå