POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
1v

TV: Kjartansson inte orolig över måltorkan: "Förr eller senare kommer jag göra mål"

Foto: TV4

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se inslaget med Vidar Örn Kjartansson i spelaren ovan.

Vidar Örn Kjartansson värvades inför säsongen till Hammarby som tilltänkt målskytt.
Men trots en mållös inledning på säsongen är islänningen inte orolig.
- Förr eller senare kommer jag göra mål och spräcka isen, säger anfallaren till TV4.

Vidar Örn Kjartansson värvades inför säsongen till Hammarby som tilltänkt målskytt. Men islänningen har haft en tung inledning i de två första matcherna och missat flera lägen och har ännu inte spräckt målnollan. Men anfallaren är inte orolig över måltorkan.

- Det händer, absolut. I början när man kommer till en ny klubb och kan man vara för spänd eller för taggad. Det kanske är anledningen till varför jag missat mina chanser, säger han till TV4.

- Det jag kan göra är att ta med det positiva, jag tycker att vi har spelat väldigt bra. Förr eller senare kommer jag göra mål och spräcka isen och få tillbaka mitt självförtroende. Jag vill visa att jag har blivit bättre än vad jag var i Malmö.

Kjartansson lämnade Malmö och svensk fotboll 2016. När han tidigare i år letade efter en ny klubb att hamna i föll valet på Hammarby, ett lag han gjorde mål mot under halvåret i Malmö. Och matchen på Tele 2 arena har etsat sig fast i islänningens minne.

- Många anledningen och en av dem är, jag spelade mot de på tele 2 och de har en stor supporterskara och något är med klubben tog mig hit, absolut. Det är nästan alltid fullt, ibland spelar man matcher där knappt halva arenan är full, så du märker att intresset är stort.

Se inslaget med Kjartansson i spelaren ovan.

Publicerad 2019-04-15 kl 09:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå