Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

TV: Kujovic om succén: "Allt har fallit på plats"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Emir Kujovic har öst in mål i år och toppar den allsvenska skytteligan.
Efter den här säsongen lär han lämna allsvenskan.

- Jag tror generellt sett att som allsvensk spelare vill man spela så högt upp som möjligt, säger han till Cmore.

Cmore Sport har träffat den allsvenska skyttekungen Emir Kujovic. IFK Norrköping-anfallaren berättar i inslaget om den fantastiska målformen som tagit upp i topp i skytteligan i allsvenskan.

- Det känns fantastiskt. Det har gått bra egentligen från förra sommaren då jag blev skadefri. Jag tror att jag har gjort 23 mål om man kollar från förra sommaren tills nu. Och det är ju inte så dåligt, sen har det gått bra för laget också så det känns som att allt har fallit på plats denna säsong, säger Kujovic.

Under sommaren har Emir Kujovic varit jagad av flera klubbar, men Norrköping håller hårt i sin dyrgrip. Men efter den här säsongen så talar mycket för att anfallaren lämnar.

- Om jag hade fått drömma hade jag spelat i Real Madrid. Men om man är realistisk kommer jag spela i Barca. Nä nä jag skojar bara. Jag är 27 år gammal och jag har varit i Turkiet, jag tror att det är bra för mig att jag vet lite vad som väntar där ute. Jag tror generellt sett att som allsvensk spelare vill man spela så högt upp som möjligt, jag tror att alla vill det. Så det får vi se hur högt och var man kommer få spela, säger Kujovic till Cmore.

Se hela Cmores inslag med Emir Kujovic i spelaren ovan.

Publicerad 2015-08-17 kl 20:04
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons