TV: Läckra mål bakom Peking-seger - vann borta mot AFC

Och i andra halvlek skruvade Lars Krogh Gerson in 2-0 på frispark.
Det gav seger för IFK Norrköping borta mot AFC Eskilstuna.
- Vi vinner rättvist, säger Pekings Isak Pettersson till C More.

I spelaren visas höjdpunkterna från matchen.

IFK Norrköping hade en tung inledning på årets säsong i allsvenskan. Men de senaste omgångarna har man börjat få upp farten.

I söndagens möte med AFC hade man också ett tydligt spelövertag i första och i den 43:e minuten gav det utdelning. Simon Thern lyfte fram en fin boll i djupled till Jordan Larsson som kyligt vinklade in ledningsmålet för Peking.

1-0 var också ställningen i halvtid.

I den andra var AFC långt ifrån ofarligt och bland annat hade Ferid Ali ett farligt avslut på frispark som Isak Pettersson tvingades tippa till hörna.

Men med tio minuter kvar av matchen skulle Lars Krogh Gerson punktera tillställningen med en läcker frispark. Från vänsterkanten lyfte Krogh Gerson in en boll som gick in i en båge över Ole Söderberg och in i nät fram till 2-0 för Peking.

Matchen bjöd inte på några fler mål och IFK Norrköping tog därmed sin tredje seger på de fyra senaste matcherna.

AFC-tränaren Nemanja Miljanović till C More:

- I dag skapade vi en del chanser, men det vill sig inte. Samtidigt släpper vi in ett billigt mål i första. Om vi inte gör det skulle det blivit lite annorlunda.

- Det är bara att glömma den här delen av säsongen och börja om igen.

IFK Norrköpings Isak Pettersson:

- Det finns inga enkla matcher och i första halvlek fick jobba rätt hårt. De hade mer boll än vad vi ville, men sen höjer vi oss ett snäpp och vinner rättvist.

Lagens startelvor:

AFC Eskilstuna: Söderberg - Michel, Björkman, Leon - Kojic, Rashkaj, Bobko, Hodzic - Jarl, Nnamani, Ali

IFK Norrköping: Pettersson - Dagerstål, Larsen, Lauritsen - Krogh Gerson, Fransson, Thorarinsson, Thern, Skrabb - Larsson, Nyman