POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

TV: Långintervju med Sirius nye målvakt: "Starten på mitt fotbollsliv var med godis"

Nästa

Avbryt
Försök igen

I en lång intervju berättar Sirius nye målvakt Josh Wicks om flytten från AFC, ambitionerna inför säsongen och viktkraven från nye tränaren.
- Starten på mitt fotbollsliv var med godis. Och nu hamnar jag i problem fortfarande för att jag äter det, säger Wicks med ett skratt.

Sirius värvade under vintern in AFC:s framstående målvakt Josh Wicks som var en bidragande anledning till att det nyblivna Eskilstuna-laget avancerade till allsvenskan. Amerikanen, som spenderade sin ledighet i hemlandet, kom dock till sin nya klubb långt ifrån topptrim.

- Jag njöt av semestern. Kom in lite överviktig och tränaren är inte nöjd med det. Jag menar, jag är inte nöjd med det. Men jag måste jobba med det, säger Wicks i en lång intervju med TV4-Sporten.

Efter några veckor med Sirius är det dock på rätt väg för Wicks.

- Det går bra så här långt. Jag känner en förändring, tränarstaben säger att de kan se en förändring. Så det känns bra, säger han.

Vad har du för personliga mål den här säsongen?
- Att vara förstemålvakt och sluta på övre halvan. Och att göra mig ett namn här i den högsta ligan i Sverige.

Wicks berättar också en historia om hur det gick till när han började som målvakt - och att det då var löftet om godis efteråt som var motivationen.

- Så starten på mitt fotbollsliv var med godis. Och nu hamnar jag i problem fortfarande för att jag äter det. Det är fortfarande min största svaghet, säger Wicks med ett skratt.

Se den långa intervjun med Josh Wicks i spelaren ovan.

Publicerad 2017-02-23 kl 09:10
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå