POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

TV: Larsson utbytt tidigt - gestikulerade mot Gustafsson: "Har inte fått ut något på hela året"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se situationen där Larsson blir utbytt i spelaren ovan.

NORRKÖPING. Jordan Larsson har haft en tung säsong med Peking i allsvenskan.
I kväll blev han utbytt tidigt och gestikulerade besviket mot Jens Gustafsson.
- Det är klart jag är besviken. Jag har inte fått ut något på hela året, säger Larsson till Fotbollskanalen.

Jordan Larsson lämnade inför den här säsongen NEC Nijmegen för spel med Norrköping och comeback i allsvenskan. Anfallaren hade en tuff vårsäsong med flera matcher på bänken och ett rött kort mot Trelleborg med tre matchers avstängning som följd av det. Därefter fick han det aldrig riktigt att lossna och var inför kvällens möte med MFF noterad för ett seriemål i år.

I kväll fick han däremot spela från start på vänsterkanten, men blev i slutändan kortvarig på planen, då han redan i den 55:e minuten blev utbytt och ersatt av Alexander Jakobsen. Då svarade anfallaren med att besviket gestikulera mot tränaren Jens Gustafsson, som ville klappa om honom vid bytet.

- Jag har inte fått en enda 90-minutersmatch sedan jag kom hit, så det är klart att det är frustrerande. Jag är glad för att laget vinner och det är viktigast, men det är klart att det är frustrerande när jag inte får spela så som det snackats om att jag ska få spela, säger han till Fotbollskanalen.

Var det din besvikelse som rann över vid bytet?
- Ja, det var det väl lite, även om det aldrig är rätt att agera så. Det är klart att jag är besviken eftersom att jag vill visa så mycket, men jag har inte fått ut någonting på hela året. Det är klart att det är frustrerande.

Däremot är han hyfsat nöjd med sin egen insats mot Malmö.

- Vi får försvara ganska mycket, så jag tycker att jag jobbar på rätt bra i defensiven. Jag har väl någon aktion, där jag gick fram med bollen och försökte väggspela med Kalle (Holmberg). Det var helt okej, inte mer än så.

Larsson hoppas nu på mer speltid för att få målskyttet att lossna i de sista matcherna av säsongen.

- Det handlar bara om speltid, även om vi har många bra spelare i laget, men för mig handlar det om att jag måste få komma in i det. Jag har inte spelat en enda 90-minutersmatch sedan jag kom hit. Jag har bara fått göra inhopp. Det är klart som fan att det är svårt att komma in i ”flowet” då. För mig handlar det om speltid och det är upp till Jens (Gustafsson) när han vill ge det till mig. Sedan har vi andra spelare som har presterat bra och jag har inte presterat tillräckligt. Så enkelt är det. Jag har dock heller inte fått de optimala förutsättningarna för det.

Se situationen i spelaren ovan.

LIVEMATCH
Clock'
MATCHFAKTA
Straffar
-
Aggregerat resultat
-
Målskyttar
Varningar / Utvisningar
Liga / Turnering
Publik
Publicerad 2018-09-26 kl 22:02
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå