TV: Lundberg målskytt igen i Häckens nya seger

Häcken hade försökt värva Viktor Lundberg länge - och inför den här säsongen lyckades man.
I träningsmatchen mot Sarpsborg hittade också nyförvärvet rätt direkt.

Se höjdpunkterna från mötet i spelaren.

Häcken inledde matchen starkt med mycket bollinnehav och flera initiativ framåt, men skapade inte särskilt mycket målchanser. Sarpsborg stod rätt i positionerna bakåt och avvärjde Häckens offensiva initiativ.

I den 34:e minuten kom till slut målet. Häcken vann boll på offensiv planhalva och Paulinho hittade fram med en öppnande passning till Viktor Lundberg framför mål. Lundberg var därefter kylig och stänkte in ledningsmålet till 1-0.

Det såg ut att stå sig halvleken ut, men strax innan halvtid rasslade det till i nätet bakom Falch igen. Talangfulle Daleho Irandust avslutade en kontring på bästa sätt genom att göra 2-0.

Häcken spikade sedan slutresultatet till 3-0 efter att Nasiru Mohammed gjort mål på sin egen straffretur under slutminuterna.

Segern var Häckens andra under försäsongen. Man besegrade även Utsikten med klara 5-0. Även i den matchen hittade Viktor Lundberg nätet.

Häcken: Abrahamsson - Andersson, Lindgren, Ojala, Andersson - Friberg, Faltsetas - Mohammed, Irandust, Lundberg - Paulinho.

Sarpsborg: Falch - Tkalcic, Omarsson, Jörgensen, Askar - Halvorsen, Lund Nielsen, Zachariassen, Heintz - Schwartz, Agger.

Se Viktor Lundbergs mål i spelaren ovan och hela matchen i C More.