POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

TV: Maestro om succédebuten: "Fantastiskt, internationell känsla"

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

RÅSUNDA. Daniel Majstorovic fick äntligen göra sin efterlängtade allsvenska debut för AIK – och det blev framgång direkt.

- Fantastisk stämning, det var internationell känsla, säger han till fotbollskanalen.se.

Det var upplagt för stor publiksuccé i det allra sista derbyt Råsunda. Därmed perfekt tajming för en allsvensk debut av en före detta landslagsback.

Daniel Majstorovic njöt av inramningen som de drygt 30.000 fansen skapade.

- Det var fantastisk stämning. Derbyna är alltid speciella och även i dag med sista derbyt. Det var härligt, säger backstjärnan till fotbollskanalen.se.

- Det var fantastiskt att få vara med och uppleva det.

I veckan gjorde den meriterade backen AIK-debut mot Torslanda – då blev det bara 45 minuter. I söndagens allsvenska debut mot Djurgården blev det dubbelt så mycket.

Och för "Maestro" kändes det bara bra.

- Jag är bara glad att jag kan stå där ute i dag. Det var 90 minuter i dag och det kändes bra. Klart att allt inte kan sitta perfekt efter sju månader. Jag känner att jag har detaljer att slipa på i mitt spel. Men jag är nöjd och stolt över att stå där ute idag.

Hur ser du nu på konkurrensen om mittbacksplatserna då Nicklas Backman kommer tillbaka från avstängning?

- Konkurrensen måste finnas där. Är det en klubb som AIK som ska slåss om guld och spel i Europa varje år så måste det finnas en grupp som triggar varandra. Och det måste vara konkurrens på varje position annars går det inte att uppnå de målen. Jag ser det bara som positivt.

Till sist, hur bra är AIK just nu?

- Just nu är vi jävligt bra. Riktigt, riktigt bra. Vi ångar på och har medvind med oss. Vi har fantastisk energi där ute och fansen är helt otroliga.

Publicerad 2012-09-16 kl 18:11
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå