Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

TV: Malmö FF föll mot FCK - danskarna tog till vara på svagt försvarsspel

Nästa

Avbryt
Försök igen

Rivalmöte på försäsongen när Malmö FF ställs mot FCK. Det var också danskarna som inledde starkast och tog ledningen i den första halvleken.

Inledningsvis så var det en händelsefattig match det bjöds på. Båda lagen som är mitt under sin försäsong hade svårt att skapa några farliga målchanser. Tio minuter in i matchen så åkte Markus Rosenberg på en tuff tackling, något som rörde upp känslor på planen. Det skulle också göra så att matchen öppnades upp en aning. Bara tre minuter senare så kom matchens första farliga målchans där Johan Wiland tvingades till en fin räddning på en FCK-frispark.

Efter fyrtio minuter så tog FC Köpenhamn ledningen med 1-0 genom Thomas Delaney efter att MFF tappat markering helt på en hörna. Bollen nickades först i stolpen men mittfältaren tilläts även i andra situation hoppa upp och nicka in bollen i mål.

I den andra halvleken tappade Markus Rosenberg fattningen efter att FCK:s Nicolai Jörgensen med en klumpig tackling fällt Jo Inge Berget. Rosenberg hämnades då genom att hoppa in med dobbarna mot Jörgensens smalben.

FCK-spelaren lyckades undkomma tacklingen och Rosenberg klarade sig med ett gult kort i siuationen. Det uppstod dock tumult på planen och båda lagens spelare hade känslorna på utsidan.

I den 80:e minuten slog Youssef Toutouh en mycket vass frispark som så när gick in i krysset - ribban räddade dock Johan Wiland och MFF. Efter det så hände det inte mycket mer och framförallt inga mål.

Malmö FF föll därmed med 1-0 mot grannarna från väst.

Se tacklingen på Markus Rosenberg i spelaren ovanför.

SÅ SER DU FÖRSÄSONGEN OCH SVENSKA CUPEN

Allsvenska uppladningen på C More

Se allt från den allsvenska uppladdningen - skaffa C Mores sportpaket här! Alla matcher i storsatsningen hittar du HÄR!

Publicerad 2016-02-05 kl 13:54
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons