TV: Malmö förlorade mot Krasnodar efter Claessons mål - dubbla skadeavbräck för MFF

MARBELLA. Malmö FF förlorade efter sent insläppta mål mot Krasnodar, men matchen handlade istället om möjliga skador i MFF.

Se Claessons 1-0-mål i spelaren ovan.

Malmö FF:s tredje träningsmatch för året, och första nere i Spanien, var mot ryska ligatvåan Krasnodar, som hade en nära på helt ordinarie elva med bland annat Viktor Claesson, Ari, och Kristoffer Olsson i elvan.

Även MFF rullade ut ett starkt lag, men utan Markus Rosenberg som har haft ryggsmärtor.

Första halvlek blev mållös, trots en del halvchanser åt bägge håll. MFF höll andan när Anders Christiansen blev liggande, men han kunde fortsätta efter ett par minuters behandling.

Det blev dock framtvingade byten i andra halvlek. Oscar Lewicki behövde gå av, men kunde till slut gå själv till bänken, där hans ena lår lindades. Arnor Traustason kom in istället. Senare i halvleken tvingades även Guillermo Molins gå ut, även det handlade om ett lår. Ytterligare minuter senare åkte Traustason på en smäll, men kunde spela klart matchen.

Andra halvleken präglades av skadesituationerna, men det var en del Krasnodar-chanser också. Johan Dahlin höll bort någon chans, men Krasnodar fick in första målet med tio minuter kvar när Viktor Claesson stötte in 1-0 i nättaket från nära håll.

Strax därefter kom även 0-2, efter att tidigare Kalmar FF-spelaren Ari satt en straff.

MFF: Dahlin - Nielsen, Bengtsson, Safari - Vindheim (80'), Lewicki (55'), Bachirou, Christiansen (75'), Rieks - Molins (65'), Antonsson.

Inhoppare: Traustason (55'), Strandberg (65'), Gall (75'), Larsson (80').

Krasnodar (exklusive byten): Kritsyuk - Petrov, Martynovich, Spajic, Stotsky - Olsson, Karobé, Pereyra - Wanderson, Ari, Claesson.

Publicerad 2019-02-03 kl 17:52