Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN
15v

TV: Melkemichel: "Nu kan vi säga att vi gjort en bra säsong"

Foto: C More.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se hela intervjun med Melkemichel i spelaren.

Det var kamp in i det sista, men Djurgården knep den sista Europaplatsen.
Tränaren Özcan Melkemichel var lättad efter slutsignalen.
- Nu kan vi säga att vi gjort en bra säsong när vi väl tagit den här tredjeplatsen, säger han till C More.

Djurgården säkrade Europaplatsen efter 2-0 i den sista omgången borta mot Kalmar. Det var en mycket lättad Dif-tränare i Özcan Melkemichel efter matchen.

- Det är en fin tredjeplats vi tar. Vi kan säga nu att vi gjort en bra säsong när vi väl tar den här tredjeplatsen. Det var lite knackigt i början av säsongen, men sen så tycker jag ändå att vi har varit starka. Nu på slutet kanske det har varit lite matcher där vi inte har varit där vi vill vara, men det är ändå jävligt starkt att komma på den här tredjeplatsen som tar oss ut i Europa. Man ser på supportrarna hur glada de är. Det var länge sedan.

Vad krävs för att ni ska ta ytterligare ett steg och kunna utmana Malmö och kanske också kunna hantera ett Europaspel?
- Det är en bra fråga. Just nu är jag så upprymd, det är sista matchen och man släpper loss nu. Det har varit stort tryck på oss nu ett tag och det är en skön känsla att vi klarade det. Den frågan kan man ta lite senare när vi suttit ner och diskuterat vad som varit bra och vad som varit mindre bra. Vad vi ska göra för att klara av både Europaspel och allsvenskan. Det finns säkert mycket vi kan förbättra för att klara av det.

Kim Källström ville i intervjun med C More efter matchen varken bekräfta eller dementera om han fortsätter spela nästa säsong. Melkemichel är dock tydlig om att han vill att Källström ska fortsätta.

- Det hoppas jag verkligen, för Kim har otroligt mycket fotboll i sig och är en väldigt duktig spelare. Han har dominerat vissa matcher i år.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-11-05 kl 18:15

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER