Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

TV: Möt Ekdal, Guidetti och Carolas son - i nya programmet Fotbollsfabriken

Foto: TV4

Nästa

Avbryt
Försök igen

Stjärnor som Albin Ekdal, John Guidetti och Daniel Majstorovic har fostrats i Brommapojkarna. Nu kommer nästa generation.

- Jag vill bli bäst i världen, säger Amadeus Sögaard i TV4:s nya storsatsning Fotbollsfabriken.

BP är känt för sin ungdomsverksamhet, där en lång rad talanger har utvecklats till utlandsproffs och landslagsmän. Enligt klubbdirektören Ola Danhard är alla lagen lika viktiga, men i 15-årsåldern brukar man kunna se vilka som har tillräcklig beslutsamhet och spelteknisk kvalitet för att göra fotbollen till sitt yrke.

Såväl John Guidetti som Bojan Djordjic, Daniel Majstorovic, Albin Ekdal och Kristoffer Nordfeldt – för att nämna några – har passerat genom nålsögat, och nu följer de med spänning de yngre kullarnas framfart.

I TV4:s nya programserie Fotbollsfabriken, som har premiär på söndag klockan 19.30 i TV4 Sport, får du möta de ovan nämnda spelarna - men framför allt hårdbevakar vi det P98-lag som ska bära BP:s traditioner in i framtiden. Proffsfotbollen som miljö är konkurrensutsatt och BP-killarna får kämpa hårt. Men där finns också mängder med lagkänsla, gemenskap och vilja.

I det första avsnittet möter vi bland andra Hjalmar Ekdal, yngre bror till landslagsmittfältaren Albin, och Amadeus Sögaard, som får stöd av sin mamma Carola och sin pappa Runar med att nå det tydligt utskadade målet:

- Jag vill bli bäst i världen och är beredd att satsa hårt. Det är tufft men värt det, säger Amadeus Sögaard i programmet.

Kolla in trailern till Fotbollsfabriken, och följ programmet på söndagar klockan 19.30 i TV4 Sport. Nu på lördag gästar Amadeus Sögaard Sportcentralen i TV4 för att göra en intervju inför söndagens premiär.

Publicerad 2013-11-30 kl 08:31
Annons
Annons
Annons