POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

TV: Mrabti tillbaka: "Är väldigt revanschsugen"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Knäskadan förstörde fjolåret.
Nu är Kerim Mrabti tillbaka på allvar.
- Nu känner jag mig väldigt revanschsugen, säger han.

Kerim Mrabti skadade sitt knä allvarligt på januariturnén i fjol och missade hela den allsvenska säsongen 2016. När Özcan Melkemichel nu bygger sitt lag inför 2017 är den tekniske mittfältaren dock tillbaka – mer taggad än någonsin.

- Jag har haft mål jag satt upp under tiden, så att jag kan sträva efter någonting. Nu känner jag mig väldigt revanschsugen, det är skönt att vara tillbaka på plan. Den tid jag har lagt ner är inget jag ångrar heller, säger han.

Den här säsongen är tanken att han ska bli en viktig pusselbit i Djurgården, men också vara en del i det U21-landslag som spelar EM till sommaren.

Vad kan du utveckla själv som fotbollsspelare, den här säsongen tycker du?
- Det finns ganska många delar som jag ska bygga upp. Framför allt handlar det om att jag vill hålla mig frisk och det ska jag göra också. Det gäller att jag bibehåller det som varit under hela året. Sedan ska jag vara bra på det jag var bra på innan; driva med boll, passningsspelet och den tekniska delen.

Özcan Melkemichel:

- Det är en mycket duktig fotbollsspelare. Han har många spetsegenskaper. Tekniken, spelförståelsen och han jobbar hårt för laget.

Se hela intervjun med Mrabti i klippet!

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-02-05 kl 21:31
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå