Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

TV: Mushekwi: "Hoppas komma tillbaka snart"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Nyasha Mushekwi kan ha gjort sin sista match i Djurgården. Men än finns hopp.
- Hittar hans klubb ingen annan lösning innan 31 augusti finns ett kontrakt på bordet hos oss, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson till Fotbollskanalen.

På måndagskvällen fick Nyasha Mushekwi sista ordet i derbyt mot Hammarby när han nickade in 2-2, vilket blev slutresultatet, för Djurgårdens räkning. Och nu är frågan om det var hans sista framträdande i Stockholmsklubben. Redan på tisdagen flyger Nyasha Mushekwi till Johannesburg och hans klubb Mamelodi Sundowns. Men ännu är det ingen som vet när eller ens om anfallare kommer att komma tillbaka till Stockholm.

Villkoren när anfallaren lånades in var att transferfönstret fortfarande skulle vara öppet när lånet gick ut – och idag är det åtta dagar kvar till fönstret stänger igen. Nu kan bara Djurgården sitta och hoppas på en framtid med Nyahsa i Djurgården.

- Transferfönstret stänger den 31 augusti. Hittar klubben ingen lösning så har vi gjort allt vi kan. Vi har ett arbetstillstånd klart, vi har ett kontrakt som ligger på bordet och då gäller det bara för oss att hitta en deal med Sundowns, där vi redan vet vad villkoren är. Det lät hoppfullt när jag pratade med dem om det inte dök upp något väldigt bra, säger
Djurgårdens sportchef Bosse Andersson till Fotbollskanalen.

Enligt Fotbollskanalens tidigare uppgifter är egyptiska Zamalek intresserade av Nyasha, men skulle det inte bli något är 28-åringen öppen med att han trivts väldigt bra i Djurgården.

- Jag har spelat fotboll i åtta år nu, men de senaste sex månaderna har varit det bästa i mitt liv.

Vad vet du om intresset från andra klubbar?
- Jag har bara hört om det, men jag väntar fortfarande på att få en bekräftelse på det.

Publicerad 2015-08-24 kl 22:40
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons