Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
26v

TV: Norlings hårtork inför vändningen mot Sirius: "Vi ger bort det"

Foto: Bilder från Followus AIK/Sportlib.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Norlings hårtork i spelaren ovan.

AIK vände 1-2 till 3-2 mot Sirius i andra halvlek på Studenternas.
Detta efter en rejäl hårtork av tränaren Rikard Norling i halvtid. 
- Vi ger bort det eftersom att vi tror att vi kan gå på halvfart, sa Norling. 

AIK ställdes den 2 maj för andra gången på en vecka mot Sirius i allsvenskan. Stockholmslaget tog i den sjunde minuten ledningen i matchen, men tappade innan halvtid och låg under med 1-2 efter 45 minuter. Då såg AIK-tränaren Rikard Norling ut att vara vansinnig i halvtid och gav spelarna en rejäl hårtork innan laget till slut vann med 3-2. 

- Vi kan säga hur mycket vi vill, att vi är bättre än dem, men vi är inte bättre än dem. Jag kan inte se det eftersom att vi inte springer, vi är inte där. Om vi har trötta ben, låt det inte bli en jävla ursäkt, sa Norling i omklädningsrummet.  

- Andrabollen... Vi tror fan att det är okej, att det är bra, men det är inte bra, det är inte okej. Vi kan inte gå på halvfart. Det finns ingen chans då och det är det vi gör nu. Vi går på halvfart. Vi måste springa, vi måste sätta dem i problem, vi måste sätta upp bollen på våra anfallare och hoppas. Rör er, låt bollen rulla, ta nya positioner, tänk offensivt. Vi ger bort det eftersom att vi tror att vi kan gå på halvfart. Låt era ben gå där ute, spring förbi dem, gör saker och gå sedan tillbaka. Gör det igen, igen och igen och till matchen är över, fortsatte han.

Se hela Norlings hårtork i spelaren ovan. 

Publicerad 2018-05-09 kl 15:24
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons