TV: NU: Mohammed med enkel kvittering för Häcken

Med Rasmus Lindgren avstängd tvingas Häcken kasta om i försvaret.
Emil Wahlström går in bredvid Tefu Mashamaite i matchen mot Östersund.

Alexander Farnerud börjar på bänken för Häcken.

Som släppte in matchens första mål efter drygt 25 minuters spel. Efter fint förarbete av Andrew Stadler så avlossade sedan Curtis Edwards ett hårt skott upp i nättaket som Peter Abrahamsson i Häckenmålet inte hann rädda. 1-0 till gästande Östersund.

Kvitteringen kom några minuter in i andra halvlek. Efter en kontring hamnade bollen hos Nasiru Mohammed efter en målvaktsretur och ghananen satte enkelt 1-1 och tog tillbaka Häcken i matchen.