TV: Ny jättemiss av Isaksson mot BP - Djurgården föll på Tele2

Djurgården föll med 1-0 hemma mot BP.
Matchens enda mål kom efter en jättetabbe av Andreas Isaksson.
- Känslan? Vad ska man säga efter en förlust mot Brommapojkarna, den är inte bra, säger Dif-tränaren Özcan Melkemichel till C More.

Brommapojkarna kom till bortamötet med Djurgården med tre raka förluster, Dif från derbyvinsten mot Hammarby. Då skulle BP ta en seger på Tele2 Arena efter att Gustav Sandberg Magnusson gjort matchens enda mål. Precis som i mötet mellan lagen i början på maj så fällde en Andreas Isaksson-tavla avgörandet.

Det blev en chansfattig första halvlek på Tele2 Arena, där nye BP-tränaren Roberth Björknesjö gjorde sin första match på tränarbänken. I slutet på första hade Djurgården en boll i mål efter att målvakten Nikola Petric tappat in bollen. Domaren valde dock att blåsa för frispark BP.

- Petric backar samtidigt som Sandberg Magnusson (Gustav, BP) knuffar Danielson (Marcus, Djurgården) in i målvakten. Det där såg svårbedömt ut, säger C Mores kommentator Mats Lilja.

I början på den andra halvleken tog BP ledningen. Gustav Sandberg Magnusson avlossat ett skott som gick rakt på Andreas Isaksson. Den tidigare landslagsmålvakten stod dock för en tabbe och styrde bollen i eget mål.

I den 58:e minuten ropade BP på straff när Philip Hellquist fick en spark från Marcus Danielson i bröstet.

- Danielson sparkar väldigt högt, säger Mats Lilja.

Matchen slutade 1-0 till BP, samma resultat som när lagen möttes på Grimsta i början på maj. Då var det Eric Omondi som blev matchhjälte efter ett skott som Andreas Isaksson stod för ett mycket svagt ingripande på. Historien upprepade alltså sig under söndagen.

BP:s kapten Gustav Sandberg Magnusson var desto gladare.